Parcela ne Shitje

Të paraqitura Shitje

Përshkrim

Ofrohet për shitje parcela me sipërfaqe 1 hektar e 13 ari (11300m²), e cila ndodhet në magjistralen prej rrethit të Landovicës tek rrethi i Autostradës, Zona Kadastrale Landovicë, Prizren.

Parcela është e pajisur me fletë poseduse dhe ka një hapësirë të shfrytëzueshme, e cila është e përshtatshme për zhvillimin e bizneseve dhe është e ndarë edhe në parcela me sipërfaqe më të vogla.

Pozicionohet në një lokacion që ka qasje në magjistralen kryesore dhe ka infrastrukturë të kompletuar me rrugë, rrymë, ujë dhe kanalizim.

Adresë

  • Qyteti Prizren

Detajet

Updated on June 12, 2023 at 3:34 pm
  • Statusi i Pronës: Shitje

Informacionet e Kontaktit

Shiko Listimet
Verim Morina
  • Verim Morina

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare
Verim Morina
  • Verim Morina