Parcela ne shitje

Të paraqitura

Vështrim i përgjithshëm

Përshkrim

Ofrohet për shitje parcela me sipërfaqe 24 ari, e cila në Rrugën Besim Shala (Prizren- Nashec), Zona Kadastrale Pizren.

Parcela posedon sipërfaqe totale prej 24 ari (2400m²) dhe ka dimensione 64metra x 41metra.

Posedon dokumentacion të rregullt dhe infrastruktur të kompletuar me rrugë, rrymë, ujë dhe kanalizim.

Pozicionohet në një lokacion shumë të përshtatshëm për banim, duke ditur që ndodhet në një lagje e cila është e shpallur si ZB-2 ( zonë ku lejohet ndërtimi Përdhesa+4 kate) dhe duke plotësuar të gjitha kërkesat e nevojshme për zhvillimin e jetës familjare.

Adresë

Detajet

Updated on January 29, 2024 at 4:11 pm

Informacionet e Kontaktit

Shiko Listimet
Verim Morina
  • Verim Morina

Pyesni për këtë pronë

Listime të ngjashme

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare
Verim Morina
  • Verim Morina